O nas

Home

O nas

O nas

Masažni salon David Grabić v Novem mestu deluje že od 2005. V salonu Vam ponuja prijetno in sproščeno okolje.

Popolnoma ločen samostojni masažni prostor vam zagotavlja najvišjo mero zasebnosti, sproščenosti in udobja. Osebje salona stremi k prijazni in profesionalni komunikaciji s strankami, ki ponuja visok nivo izvedbe masažnih in terapevtskih storitev.

Prizadevamo si za učinkovito, higienično, varno in udobno delo. Za vsako cenjeno stranko si vzamemo dovolj časa, ji prisluhnemo in se ji popolnoma posvetimo. Velik odstotek gostov obiskuje naš masažni salon vse od začetka ustanovitve podjetja in nas s tem opozarja, kako pomembno je ustvarjati profesionalen, zdrav, pristen in sproščen odnos.

Zelo se trudimo vzdrževati kvaliteto masažnih storitev, dvigovati zadovoljstvo stranke in stremeti k bolj zdravemu načinu življenja. Celotno oglaševanje masažnega salona David predstavlja dober glas in moč besed  zadovoljnih strank.

Storitve, ki jih izvajamo so shiatsu terapija, ročna limfna drenaža, klasična masaža, uporaba ventuz, refleksoconska masaža stopal, baby masaža, ultrazvok, aromaterapija in magnetna terapija.

Naše osebje

OSEBJE SALONA STREMI K PRIJAZNI IN PROFESIONALNI KOMUNIKACIJI S STRANKAMI, KI PONUJA VISOK NIVO IZVEDBE MASAŽNIH IN TERAPEVTSKIH STORITEV. PRIZADEVAMO SI ZA UČINKOVITO, HIGIENIČNO, VARNO IN UDOBNO DELO.